Wij helpen graag met het ontruimen van uw woning. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend op locatie om een offerte op te stellen.

Woningontruiming Venlo

Bij een woningontruiming wordt de gehele woning volledig leeggemaakt. We nemen alle meubels mee die u niet langer nodig heeft. Bovendien kopen we soms ook goed uitziende meubels op, zodat we onze klanten blij kunnen maken met kwaliteitsmeubels tegen een betaalbare prijs.

Ons doel is om de laagste prijs te hanteren en we verzekeren u dat uw woning met de grootst mogelijke zorg zal worden ontruimd. Op die manier kunt u uw aandacht richten op andere zaken.

Ontruiming

Een woningontruiming houdt in dat het hele huis volledig wordt leeggehaald. Wij nemen alle meubels mee die u zelf niet meer hoeft. De meubels in goede staat brengen wij naar 'het Goed' of gebruiken we voor onze eigen tweedehands verkoop.

Wij hanteren een scherpe prijs en garanderen dat uw woning met alle zorg wordt ontruimd. Zo kunt u zich op andere zaken richten.

Ontruimen woning in Venlo

Wij begrijpen dat een woningontruiming emotioneel belastend voor u kan zijn. Misschien weet u niet waar te beginnen, of misschien heeft u gewoon geen tijd of interesse om de boedelontruiming zelf te doen. Care4Meubilair neemt graag de volledige woningontruiming voor zijn rekening en zorgt ervoor dat uw leeg en schoon wordt opgeleverd. Of het nu gaat om een groot huis of een studio met één kamer, wij zorgen ervoor dat uw woningontruiming snel en volledig wordt uitgevoerd. Van de ontruiming tot het afvoeren van afval, wij ontzorgen u volledig.

Het ontruimen van een huis na een overlijden in Venlo

Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. In deze moeilijke periode wilt u zich waarschijnlijk niet bezighouden met het ontruimen van een huis. Daarom nemen wij graag de volledige woningontruiming na een overlijden voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken. Bij het leegruimen van een huis na een overlijden werken we netjes en discreet.

Ontruimingsbedrijf in Venlo; seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing is het vaak nodig om het oude huis in Venlo leeg te maken. Veel meubels en spullen passen immers niet in de nieuwe, kleinere woning. Gelukkig kunnen wij u deskundig helpen met de woningontruiming. We zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd en indien nodig verwijderen we de aanwezige vloerbedekking.

Meubels opkopen tijdens een ontruiming van een woning

Tijdens een ontruiming is het mogelijk dat bepaalde meubels niet in uw nieuwe woning passen of dat het overlijden van een dierbare meubels overblijven waar u zelf geen ruimte voor heeft. Wij kunnen meubels in goede staat (in te goede staat voor de stortplaats) opkopen voor duurzaam hergebruik. Wij kunnen deze meubels vervolgens tegen een leuke aanbieden aan onze klanten die deze meubels goed kunnen gebruiken.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd en eventuele specifieke vereisten. Hieronder vindt u een indicatie wat een woningontruiming kost over het algemeen.

LET OP: ONDERSTAANDE PRIJZEN ZIJN ALGEMENE PRIJZEN EN NIET ONZE PRIJZEN, WIJ HANTEREN DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Seniorenwoning

150 tot 350

Woning met 1 tot 2 kamers

150 tot 600

Eengezinswoning

500 tot 1500

Woning met 3+ slaapkamers

650 tot 3500

In welke regio’s werken jullie?

Ons bedrijf is gevestigd in Venlo. Wij werken dan ook enkel in omgeving Venlo, Roermond en Venray. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw huis binnen één of enkele werkdagen helemaal leeg en schoon is. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen betreft een offerte, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij willen dan graag een afspraak maken om bij uw woning te komen kijken. Zo kunnen wij de grote van de ontruiming inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen. Deze offerte ontvangt u binnen 24 uur, nadat wij op locatie zijn geweest. Wij hanteren de laagste prijs garantie, dus u zult zeker niet teleurgesteld zijn over de prijs.. Ook de datum waarop wij uw huis kunnen ontruimen zal u verbazen. In de meeste gevallen komen wij binnen één week langs om uw woning te ontruimen.

Interesse? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Heeft u al een offerte van een ander verhuisbedrijf liggen? Leg deze dan aan ons voor en wij zullen indien deze aan de voorwaarden voldoet overtreffen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Laagste prijsgarantie!

Voor vragen stuur gerust een appje